• Onderhoud

Dakdekker Barendrecht

Daklekkage verhelpenVoor het aanleggen van een nieuw dak of daken is VDP Dakbedekking uw dakdekker in Barendrecht en omgeving. Wij zijn gevestigd in Hoogvliet, Rotterdam en zijn veel actief als dakdekker in Barendrecht evenals in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse en alle andere omliggende plaatsen. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap! 

Voor elk type dak aanleggen of dak vernieuwen zijn wij uw betrouwbare partner. Met jaren ervaring in het aanleggen van daken kunnen wij u adviseren, informeren en natuurlijk bijstaan met het aanleggen van een nieuw dak. Wij verzorgen onze werkzaamheden voor verschillende soorten daken. Zo zijn wij EPDM dakdekker, maar ook voor een bitumineuze dakbedekking kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor groene daken en energiebesparende maatregelen.


VDP Dakbedekking is als dakdekker Barendrecht eigenlijk van alle markten thuis en daarom adviseren en informeren wij u graag. Of het nu om onderhoud en inspectie gaat, daklekkage verhelpen, het aanleggen van een nieuw dak of dakbedekking vernieuwen. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden die horen bij een dak.


Contact opnemen

 Daklekkage verhelpen

Heeft u te maken met daklekkage? Zorg ervoor dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt om grotere schade te voorkomen. Als dakdekker Barendrecht zijn wij uw specialist voor daklekkage verhelpen. Wij kunnen voor u de lekkage opsporen, u hierbij adviseren en vanzelfsprekend direct de daklekkage verhelpen.

Blijkt de daklekkage van grotere orde te zijn, dan zullen wij u natuurlijk zo snel mogelijk van een passende oplossing voorzien. Als dakdekker Barendrecht kunt u voor alle vormen van daklekkage verhelpen bij ons terecht. Uiteraard ook als u woonachtig bent in plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse en meer.

Dakdekker BarendrechtVDP Dakbedekking is uw dakdekker voor onderhoud, inspectie, reparatie en aanleg. Waar u ook een partner voor zoekt, wij zijn de dakdekker van Barendrecht. Snel meer weten over wat de mogelijkheden zijn en wat het u gaat kosten? Vraag een offerte aan, wij zullen u zo snel mogelijk een detailvolle offerte per mail toesturen. U mag natuurlijk ook contact opnemen, zodat wij u telefonisch gelijk kunnen informeren. Wij staan dagelijks voor u klaar.

Offerte aanvragen Contact

Nieuws

 • onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

  Duurzaam in 2017, veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Dakbedekking

  Dakbedekking

  Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak
  veel te verduren....

  Lees meer
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Om uw dak in goede conditie te houden is onderhoud dan ook cruciaal. Dit zijn een aantal aandachtspunten waar wij op.....

  Lees meer
 • Inspectie

  Inspectie

  Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren....

  Lees meer
 • Reiniging

  Dak- en gevelreiniging

  Bij dak- en gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van
  uw gevel en dak.....

  Lees meer
 • Jan en Thea Bontekoe

  "Door dat VDP Dakbedekking het dakleer op ons platte dak heeft vervangen zijn wij af van de lekkage in onze bijkeuken. Super!"

  Jan en Thea Bontekoe
 • jan van knaap

  "Dakwerk"

  jan van knaap
 • Giovanni van akelen

  "Vdp dakbedekking is snel in service, duidelijke en goede afspraken. Aanrader dus."

  Giovanni van akelen