• Dakbedekking

Dakdekker in Rotterdam

Dakdekker in Rotterdam

Op zoek naar een goede dakdekker in Rotterdam? VDP Dakbedekking staat voor u klaar! Wij zijn al jarenlang specialist in dakbedekking voor platte daken. Wilt u een plat dak vernieuwen, of is het tijd voor onderhoud of een inspectie? VDP Dakdekker in Rotterdam staat voor u klaar! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij komen graag bij u langs.

Vrijblijvend advies aanvragen


 

 

Waarom VDP als dakdekker in Rotterdam

VDP Dakbedekking heeft jaren ervaring als dakdekker in Rotterdam. WIj weten als geen ander hoe een dak goed aangelegd, onderhouden of gerepareerd moet worden. Dakwerkzaamheden zijn complex en kunnen niet door leken worden uitgevoerd. Een slecht aangelegd dak levert op de lange termijn schade en gedoe op. Hierdoor kunnen soms zelfs gevaarlijke situaties ontstaan, denk aan kortsluiting bij wateroverlast! U bent dan veel problemen rijker en uw portomonnee een stuk armer! Laat het uitvoeren van dakwerkzaamheden daarom altijd over aan een specialist.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking. Zo kunt u bij ons terecht voor bitumineuze dakbedekking, groene daken en energiebesparende maatregelen. Wilt u een plat dak vernieuwen of is het tijd voor een inspectie en onderhoud om erger te voorkomen? Wij zijn u als dakdekker in Rotterdam graag van dienst!

Heeft u een slecht of verouderd dak? Wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat! Bij VDP dakdekker in Rotterdam kunt u rekenen op vakwerk tegen zeer scherpe prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen

 

 

Advies op locatie

Heeft u nog vragen omtrent een dakdekker in Rotterdam? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden! Op uw verzoek komen wij zelfs persoonlijk bij u thuis. Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0614177741 . Voor een dakdekker in Rotterdam moet u bij VDP Dakbedekking zijn!

Nieuws

 • onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

  Duurzaam in 2017, veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Dakbedekking

  Dakbedekking

  Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak
  veel te verduren....

  Lees meer
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Om uw dak in goede conditie te houden is onderhoud dan ook cruciaal. Dit zijn een aantal aandachtspunten waar wij op.....

  Lees meer
 • Inspectie

  Inspectie

  Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren....

  Lees meer
 • Reiniging

  Dak- en gevelreiniging

  Bij dak- en gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van
  uw gevel en dak.....

  Lees meer
 • Jan en Thea Bontekoe

  "Door dat VDP Dakbedekking het dakleer op ons platte dak heeft vervangen zijn wij af van de lekkage in onze bijkeuken. Super!"

  Jan en Thea Bontekoe
 • jan van knaap

  "Dakwerk"

  jan van knaap
 • Giovanni van akelen

  "Vdp dakbedekking is snel in service, duidelijke en goede afspraken. Aanrader dus."

  Giovanni van akelen