• Inspectie

Dakdekker in Spijkenisse

U zoekt een dakdekker in Spijkenisse voor aanleg, onderhoud, inspectie of vernieuwing van een plat dak? VDP Dakbedekking uit Rotterdam is een bekend begrip in de regio! Wij werken onder andere in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse. Wij zijn al jarenlang specialist en hebben al vele huizenbezitters en kantooreigenaren blij gemaakt met ons vakmanschap! Zelf de kennis en kunde van VDP Dakbedekking ervaren? Wij staan u graag te woord.

Persoonlijk advies en contact

 

 

 

 

VDP: al jarenlang dakdekker in Spijkenisse

Wij hebben vele jaren ervaring als dakdekker in Spijkenisse, Vlaardingen en Rotterdam. Voor vrijwel alle soorten dakbedekking kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking groene daken en vele energiebesparende maatregelen. Wij hebben al vele dakwerkzaamheden uitgevoerd en wat u wens of vraag ook is, met onze jarenlange kennis en kunde heeft u aan ons een betrouwbare (sparrings)partner. Voor een dakdekker in Spijkenisse gaat u dus naar VDP Dakbedekking. Wij helpen u ook met onderhoud of vernieuwing van uw platte dak. VDP Dakbedekking staat altijd voor u klaar!

 

Wij zorgen voor uw dak!

Dakdekker in SpijkenisseDakwerkzaamheden zijn specialisitisch en is altijd maatwerk. Lang en zorgeloos genieten van een goed (onderhouden) dak, is een kwestie van vakmanschap. Het zelf aanleggen van een dak vraagt om problemen met vaak als gevolg schade. Een lekkend dak kan zorgen voor waterschade en in het ergste geval kortsluiting/brand. Laat voor uw veiligheid en uiteraard uw portomonnee altijd dakwerkzaamheden uitvoeren door een specialist. U wilt niet onverwachts voor hoge kosten komen te staan!

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van nieuwe dakbedekking? Wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. VDP Dakbedekking levert vakwerk tegen zeer scherpe prijzen! Benieuwd naar de mogelijkheden? VDP staat als dakdekker in Spijkenisse voor u klaar!

Offerte aanvragen

 

 

 

Telefonisch advies of afspraak op locatie

Vragen over VDP dakdekker in Spijkenisse? Wij staan u graag uitgebreid te woord! Persoonlijk of telefonisch. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0614177741 . Wij maken graag een afspraak met u om op locatie uw vragen door te nemen. Wanneer u zoekt naar een dakdekker in Spijkenisse moet u bij VDP Dakbedekking zijn!

Nieuws

 • onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

  Duurzaam in 2017, veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Dakbedekking

  Dakbedekking

  Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak
  veel te verduren....

  Lees meer
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Om uw dak in goede conditie te houden is onderhoud dan ook cruciaal. Dit zijn een aantal aandachtspunten waar wij op.....

  Lees meer
 • Inspectie

  Inspectie

  Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren....

  Lees meer
 • Reiniging

  Dak- en gevelreiniging

  Bij dak- en gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van
  uw gevel en dak.....

  Lees meer
 • Jan en Thea Bontekoe

  "Door dat VDP Dakbedekking het dakleer op ons platte dak heeft vervangen zijn wij af van de lekkage in onze bijkeuken. Super!"

  Jan en Thea Bontekoe
 • jan van knaap

  "Dakwerk"

  jan van knaap
 • Giovanni van akelen

  "Vdp dakbedekking is snel in service, duidelijke en goede afspraken. Aanrader dus."

  Giovanni van akelen