• Onderhoud

Dakdekker in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Vlaardingen? VDP Dakbedekking is een bekend begrip in de regio en werkt onder andere in Rotterdam, Vlaardingen en Spijkenisse. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en kunnen voorzien in allerlei soorten dakbedekkingen. Duurzame groene daken of een standaard dakbedekking; wij gaan graag met u om de tafel om uw persoonlijke wensen te bespreken. 

Persoonlijk advies en contact

 

 

Een plat dak vernieuwen, onderhouden of inspecteren


U wilt een plat dak vernieuwen, of is het tijd voor onderhoud en inspecties? VDP Dakbedekking is uw partner als het gaat om dakwerkzaamheden. Wij hebben al vele jaren ervaring met allerlei soorten dakwerkzaamheden. Wij hebben voor allerlei gebouwen en daarmee allerlei soorten daken werkzaamheden uitgevoerd. Wat voor plat dak u dan ook ook heeft, VDP Dakbedekking staat voor u klaar als dakdekker in Vlaardingen!

VDP: Dakdekker in Vlaardingen en omstreken


Dakdekker in VlaardingenVDP Dakbedekking is niet alleen dakdekker in Vlaardingen maar ook in Spijkenisse en Rotterdam. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking: zowel bitumineuze dakbedekking, groene daken en energiebesparende maatregelen. U zoekt een dakdekker in Vlaardingen voor vernieuwing, inspectie of onderhoud aan een plat dak? VDP Dakbedekking staat voor u klaar!

U heeft een slecht dak en bent benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen u als dakdekker in Vlaardingen voorzien van een vrijblijvende offerte op maat! Bij VDP dakbedekking kunt u rekenen op vakwerk tegen zeer scherpe prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Offerte

 

 

Gratis persoonlijk advies

Heeft u nog specifieke vragen aan VDP dakdekker in Vlaardingen? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Uiteraard vrijblijvend en gratis. Op uw verzoek komen wij zelfs bij u aan huis. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0614177741 . Wij zijn u graag van dienst!

Nieuws

 • onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

  Duurzaam in 2017, veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Dakbedekking

  Dakbedekking

  Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak
  veel te verduren....

  Lees meer
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Om uw dak in goede conditie te houden is onderhoud dan ook cruciaal. Dit zijn een aantal aandachtspunten waar wij op.....

  Lees meer
 • Inspectie

  Inspectie

  Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren....

  Lees meer
 • Reiniging

  Dak- en gevelreiniging

  Bij dak- en gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van
  uw gevel en dak.....

  Lees meer
 • Jan en Thea Bontekoe

  "Door dat VDP Dakbedekking het dakleer op ons platte dak heeft vervangen zijn wij af van de lekkage in onze bijkeuken. Super!"

  Jan en Thea Bontekoe
 • jan van knaap

  "Dakwerk"

  jan van knaap
 • Giovanni van akelen

  "Vdp dakbedekking is snel in service, duidelijke en goede afspraken. Aanrader dus."

  Giovanni van akelen