• Dakbedekking

  EPDM dakdekker

EPDM dakbedekking

EPDM dakdekkerVoor dakbedekking zijn er verschillende opties zoals EPDM. Wij kunnen u als EPDM dakdekker goed de voordelen van deze duurzamen soort van dakbedekking uitleggen. EPDM is namelijk duurzaam synthetisch rubber waardoor u lang en zonder problemen kunt wonen onder een droog en duurzaam dak. EPDM wordt zonder brander aangebracht en gaat bijzonder lang mee. Bovendien is het goed voor het milieu, want het is 100% recyclebaar. Voor een platdak is EPDM in die zin een uitstekende dakbedekking en wij zijn hiervoor uw EPDM dakdekker.

EPDM staat voor Ethyleen, Propyleen en Di Monomeer. De voordelen van EDPM op een rij:

 • Elastisch en dus breed inzetbaar;
 • Bestendig tegen extreem koude en extreem warme temperaturen;
 • Lange levensduur;
 • Bestand tegen weersinvloeden; 
 • Onderhoudsarm.

 

Offerte aanvragen Informatie over dakbedekking

 

 

VDP Dakbedekking is dè EPDM specialist!

VDP Dakbedekking is veelal actief als all-round dakdekker waarbij wij vele panden van EPDM dakbedekking voorzien. Uiteraard verzorgen wij ons werk als EPDM dakdekkers met de nodige vakmanschap en een scherp oog voor een kwalitatief goede aanbreng van de dakbedekking.

Naast dat wij voor nieuwe dakbedekkingen uw EPDM dakdekker zijn kan u natuurlijk ook altijd bij ons terecht als het gaat om een EPDM dak vernieuwen. Als EPDM dakdekkers hebben wij zeer veel ervaring in het aanleggen en door deze ervaring werken wij erg efficiënt en snel, wat voor u in de kosten scheelt. Wilt u graag inzicht in de EPDM dakbedekking prijs? Door een offerte op maat, kunnen wij u exact doorgeven wat uw kosten zullen zijn.

Om meer informatie in te winnen over ons werk als EPDM dakdekker kan u natuurlijk een kijkje op onze website nemen. Of neem contact met ons op, wij vertellen u vol trots waarom wij voor u de beste EPDM dakdekkers zijn. Gelijk inzicht op de kosten? Schroom niet om een offerte aan te vragen.


Bitumen dak vervangen

Bitumen dak vervangenNaast ons werk als EPDM dakdekker werken wij ook veel als bitumen dakdekker. Bitumen is een zeer veelgebruikte dakbedekking en als deze aan vervanging toe is, dan kan u bij VDP Dakbedekking terecht voor goed advies op maat en natuurlijk het bitumen dak vervangen. Het grootste verschil met EPDM is dat bitumen niet elastisch is en EPDM wel.  Het bitumen dak vervangen kan zowel op specifieke locaties op het dak alsook over het gehele dak.

Meer informatie? Wij helpen u graag verder!


Wij informeren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot een bitumen dak vervangen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen, maar ook kan u ons benaderen voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs om het bitumen dak te bekijken, u te adviseren en te informeren.

Op korte termijn uw bitumen dak vervangen en dit door VDP Dakbedekking laten verzorgen, neem vandaag nog contact met ons op. Liever eerst telefonisch of per mail geïnformeerd worden over een bitumen dak vervangen of eventueel ons werk als EPDM dakdekker? Stuur ons een bericht of neem contact met ons op. Wij kijken uit naar uw telefoontje of bericht en zullen deze natuurlijk zo detailvol mogelijk beantwoorden, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Stuur bericht Afspraak maken

Nieuws

 • onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

  Duurzaam in 2017, veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Dakbedekking

  Dakbedekking

  Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak
  veel te verduren....

  Lees meer
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Om uw dak in goede conditie te houden is onderhoud dan ook cruciaal. Dit zijn een aantal aandachtspunten waar wij op.....

  Lees meer
 • Inspectie

  Inspectie

  Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren....

  Lees meer
 • Reiniging

  Dak- en gevelreiniging

  Bij dak- en gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van
  uw gevel en dak.....

  Lees meer
 • Jan en Thea Bontekoe

  "Door dat VDP Dakbedekking het dakleer op ons platte dak heeft vervangen zijn wij af van de lekkage in onze bijkeuken. Super!"

  Jan en Thea Bontekoe
 • jan van knaap

  "Dakwerk"

  jan van knaap
 • Giovanni van akelen

  "Vdp dakbedekking is snel in service, duidelijke en goede afspraken. Aanrader dus."

  Giovanni van akelen