• Inspectie

Voorkom extra kosten, laat uw dak inspecteren!

De dakbedekking van platte daken heeft veel te verduren. Met name regen en UV straling van de zon verweren de bitumineuze dakbedekking van veel platte daken. Het gevolg is dat vocht kan binnendringen wat uiteindelijk zal leiden tot lekkages in huis of uw bedrijfspand. Dit kan veel schade veroorzaken en zo ook veel kosten.

Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen en veel kosten heeft, is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren door VDP Dakbedekking.


Wij verzorgen uw dakinspectie

Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. We inspecteren dakranden en de algehele staat van de dakbedekking. Ons rapport maakt duidelijk of het tijd is een plat dak te vernieuwen en geeft u een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn. Uit ervaring is gebleken dat kleine reparaties van de dakbedekking op platte daken grote onkosten en onverwachte daklekkage's kunnen voorkomen.  Wilt u meer weten over onze dakinspecties of wilt u een afspraak maken, neemt u dan direct contact met ons op. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Contact opnemen

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

VDP Dakbedekking is gevestigd in Hoogvliet en is bedreven in alle soorten dakbedekking voor platte daken. U kunt bij ons terecht om voor een inspectie waarbij wij de staat van uw dak inspecteren om vervolgens een rapportuitbrengen. Verder kunt u bij ons teregt om uw platte dak te vernieuwen, repareren, reinigen, maar ook voor alle soorten groene daken of voor oplossingen waarmee u energie bespaart. We behoren tot de groep EPDM dakdekkers dus ook voor een EPDM dakbedekking prijs kunt u contact met ons opnemen.

 

Nieuws

 • onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

  Duurzaam in 2017, veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Dakbedekking

  Dakbedekking

  Het dak beschermt uw huis tegen alle mogelijke natuurgrillen. Daardoor krijgt het vaak
  veel te verduren....

  Lees meer
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Om uw dak in goede conditie te houden is onderhoud dan ook cruciaal. Dit zijn een aantal aandachtspunten waar wij op.....

  Lees meer
 • Inspectie

  Inspectie

  Om te voorkomen dat u een plat dak moet vernieuwen is het verstandig regelmatig een inspectie uit te laten voeren....

  Lees meer
 • Reiniging

  Dak- en gevelreiniging

  Bij dak- en gevelreiniging praten we over het verwijderen van aanslag of vervuiling van
  uw gevel en dak.....

  Lees meer
 • Jan en Thea Bontekoe

  "Door dat VDP Dakbedekking het dakleer op ons platte dak heeft vervangen zijn wij af van de lekkage in onze bijkeuken. Super!"

  Jan en Thea Bontekoe
 • jan van knaap

  "Dakwerk"

  jan van knaap
 • Giovanni van akelen

  "Vdp dakbedekking is snel in service, duidelijke en goede afspraken. Aanrader dus."

  Giovanni van akelen