Bitumendakbedekking in Rotterdam

Een bitumen dakbedekking is ideaal voor platte daken. Denk bijvoorbeeld aan een aangebouwde bijkeuken, een schuurtje of tuinhuisje. Bitumen zijn tijdens het proces van aanbrengen kleverig, en kunnen als het ware uitgesmeerd worden over het dak. Hierna is het compleet waterdicht. Een andere benaming voor bitumen is dakleer. Door het bitumen juist te onderhouden gaat het lang mee. Het is ook sterk en bestendig tegen de elementen. Als je een vraag hebt over bitumen dan staan onze gespecialiseerde dakdekkers klaar om je hier alles over te vertellen. Heb je een dak in Rotterdam of een andere gemeente in Zuid-Holland waar je bitumen op wilt laten plaatsen? Neem dan contact met ons op!

 
vdp dakbedekking
dak 944

Professionele bitumendakbedekking

Bitumendakbedekking heeft dus vele voordelen, zeker als je een plat dak hebt. Het is echter belangrijk om te realiseren dat het installeren van een bitumen dak volgens een specifiek proces moet worden uitgevoerd. De belangrijkste eigenschap van een dak is dat deze waterdicht is. Bitumen zijn waterdicht omdat deze met extreme hitte aan het dak worden vastgebrand. Dit is een niet ongevaarlijk proces als dit door een amateur wordt uitgevoerd. Deskundige hulp of het zelfs helemaal uitbesteden is dus aan te raden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er brand uitbreekt of erger, dat je hele woning in brand komt te staan tijdens het installeren! Gelukkig zal dit nooit gebeuren als onze professionele installateurs je dakleer komen plaatsen. Een veilige en ook kwalitatieve installatie is dan gegarandeerd. De aansluiting van het dakleer op de constructie moet naadloos worden uitgevoerd, alleen dan zijn lekkages uitgesloten.

 

Ons team van dakdekkers en deskundigen kan je alles vertellen over de installatie van bitumen op een plat dak. Ben je op zoek naar een nieuwe bedekking voor je platte dak? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en prijsopgave. Wij vertellen je alles over bitumen en onze andere type dakbedekking die van toepassing zijn in jouw situatie.