Dak laten vervangen in Rotterdam

 

Problemen met een lekkend dak kunnen tot op zekere hoogte opgelost worden. Maar in het uiterste geval is het vervangen van het dak toch de beste oplossing. Als je keer op keer last hebt van lekkages, deze steeds op andere plaatsen opduiken en je continu maar geld blijft uitgeven aan (kleine) reparaties, dan is dit een goede indicatie voor het compleet laten vervangen van je dak. Heb je een continu lekkend dak in Rotterdam? Dan is je dakbedekking waarschijnlijk aan het einde van z’n levensduur beland. Hoe langer je wacht met vervanging, hoe erger de problemen zullen worden. De uitdrukking ‘dweilen met de kraan open’ is dan vaak van toepassing. De enige en beste oplossing is dan het inschakelen van een professional die je dak zal vervangen. Wij zijn in Rotterdam en omgeving de perfecte vakman voor het vervangen van je dak!

 

Dakbedekking van platte en schuine daken vervangen

 

Bij het vervangen van een dak wordt meestal het vervangen van de dakbedekking bedoeld. De dakbedekking is de waterdichte laag van materialen die op de constructie van je woning of bedrijfspand is geplaatst. Bij schuine daken zijn dit bijvoorbeeld in de meeste gevallen dakpannenBitumen, of dakleer, wordt vaak toegepast op platte daken. Wij kunnen je het beste adviseren welk type dakbedekking het meest geschikt is voor jouw dak. Heb je een dak in rotterdam die aan vervanging toe is? Neem dan contact met ons op en onze dakdekkers geven je de beste aanbeveling!

20160125_13463

Een nieuwe look van je dak in Zuid Holland

 

Een andere reden voor het vervangen van een dak is het aanpassen van het uiterlijk van je huis. Met een nieuwe dakbedekking kan je huis een compleet andere uitstraling krijgen. Een schuin dak met een zinken bekleding geeft het huis een complete methamorfose, zekere als er eerst dakpannen op lagen! Met ons advies kies je altijd het juiste en mooiste dak voor jouw project! Wij vervangen je dak snel, professioneel en voor de beste prijs in heel Zuid Holland!