Dakdekker Barendrecht

Dakdekker Barendrecht

 

Daklekkage verhelpenVoor het aanleggen van een nieuw dak of daken is VDP Dakbedekking uw dakdekker in Barendrecht en omgeving. Wij zijn gevestigd in Hoogvliet, Rotterdam en zijn veel actief als dakdekker in Barendrecht evenals in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse en alle andere omliggende plaatsen. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap!

Voor elk type dak aanleggen of dak vernieuwen zijn wij uw betrouwbare partner. Met jaren ervaring in het aanleggen van daken kunnen wij u adviseren, informeren en natuurlijk bijstaan met het aanleggen van een nieuw dak. Wij verzorgen onze werkzaamheden voor verschillende soorten daken. Zo zijn wij EPDM dakdekker, maar ook voor een bitumineuze dakbedekking kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor groene daken en energiebesparende maatregelen.

VDP Dakbedekking is als dakdekker Barendrecht eigenlijk van alle markten thuis en daarom adviseren en informeren wij u graag. Of het nu om onderhoud en inspectie gaat, daklekkage verhelpen, het aanleggen van een nieuw dak of dakbedekking vernieuwen. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden die horen bij een dak.

Daklekkage verhelpen

Heeft u te maken met daklekkage? Zorg ervoor dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt om grotere schade te voorkomen. Als dakdekker Barendrecht zijn wij uw specialist voor daklekkage verhelpen. Wij kunnen voor u de lekkage opsporen, u hierbij adviseren en vanzelfsprekend direct de daklekkage verhelpen.

Blijkt de daklekkage van grotere orde te zijn, dan zullen wij u natuurlijk zo snel mogelijk van een passende oplossing voorzien. Als dakdekker Barendrecht kunt u voor alle vormen van daklekkage verhelpen bij ons terecht. Uiteraard ook als u woonachtig bent in plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse en meer.

Dakdekker BarendrechtVDP Dakbedekking is uw dakdekker voor onderhoud, inspectie, reparatie en aanleg. Waar u ook een partner voor zoekt, wij

zijn de dakdekker van Barendrecht. Snel meer weten over wat de mogelijkheden zijn en wat het u gaat kosten? Vraag een offerte aan, wij zullen u zo snel mogelijk een detailvolle offerte per mail toesturen. U mag natuurlijk ook contact opnemen, zodat wij u telefonisch gelijk kunnen informeren. Wij staan dagelijks voor u klaar.

Nieuws

 

onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

 

Duurzaam in 2017,

veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt…

Lees meer

Meer nieuws

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met uw problemen rondom het dak. Na 17:00 zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.

Vdp dakbedekking
sasboutstraat 146
2614 CV Delft

Email:     info@vdpdakbedekking.nl

Telefoon:   +316-14177741

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

Belons +316-14177741