Dakgoot reparatie in Rotterdam

 
 

Waterschade aan je woning kan het resultaat zijn van een beschadigde dakgoot. Als gevolg van weer en wind ontstaat er vaak speling tussen de dakgoot en het dak, of tussen de individuele elementen van de dakgoot zel. Hemelwater sijpelt tussen deze spleten weg, waarna het via de muur van je huis op de grond terecht komt. Hierdoor kan je zowel wateroverlast rondom je woning krijgen als schimmelvorming in je huis! Doordat het voortdurend sijpelende water uiteindelijk je muren intrekt, krijg je namelijk een vochtprobleem aan de binnenkant van je woning. Met alle gevolgen van dien. Kortom: een beschadigde of kapotte dakgoot moet je zo snel mogelijk laten herstellen. Onze professionele dakdekkers repareren je dakgoot in Rotterdam en omgeving. Door onze ruime ervaring en vele verschillende succesvol afgeronde herstelprojecten hebben wij voor elke situatie een oplossing.

 
 

Hoe werkt een dakgoot reparatie in Zuid Holland?

 
 

Wij adviseren onze klanten om hun dakgoot ten minste iedere drie jaar preventief te laten onderhouden. Hierdoor worden kleine beschadigingen in hun kiem gesmoord. Afhankelijk van het soort beschadiging hebben wij verschillende methodes om een dakgoot te repareren. Bij betrekkelijk kleine beschadigingen plaatsen wij een zogenaamde kunststof EPDM mat. Deze mat wordt met een gespecialiseerde lijm aan de modem van de dakgoot bevestigd. In uiterste gevallen, als de schade te groot is, dan is een EPDM mat niet toereikend. We gebruiken dan zink om de dakgoot te herstellen. Wij fixeren nieuwe stukken zink aan de bodem van de dakgoot zodat lekkend water hier niet meer uit kan sijpelen.

20160125_13463

Wanneer een dakgoot compleet vervangen?

 

Het herstellen van een dakgoot is niet altijd mogelijk. Als de schade echt te groot is, of als er al enkele reparaties hebben plaatsgevonden dan is het beter om de dakgoot te laten vervangen. Dit is vaak ook een veel duurzamere oplossing! Welke keuze je ook maakt, met ons team van ervaren dakdekkers heb je altijd vakmannen aan je dak werken. Neem contact met ons op voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte voor het repareren of vervangen van je dakgoot.