Je dakgoot vervangen in Rotterdam

 

Zonder dakgoot is je woning niet goed beschermd tegen vochtproblemen. Hemelwater stroomt immers via het dak naar beneden. Als er geen werkende dakgoot aanwezig is dan zal het water langs de buitenmuren stromen. Deze absorberen vervolgens het water, waardoor er ernstige vochtproblemen in het huis zullen ontstaan. Bij een werkende dakgoot zal al het water vanaf de dakbedekking netjes worden afgevoerd naar de regenpijpen, het riolering in. Een oude dakgoot heeft vaak speling tussen dak en goot. Of tussen regenpijp en dakgoot. Het kan ook gebeuren dat er roestplekken zijn ontstaan. In dit geval is vervanging de beste optie. In Rotterdam vervangen wij je dakgoot op een professionele manier. 

Wanneer je je dakgoot moet vervangen 

Jarenlang weer en wind doorstaan heeft natuurlijk invloed op de status van je dakgoot. Onze dakdekkers doen altijd eerst een poging om de beschadigde dakgoot te repareren. Met losse stukken zink kunnen vaak bepaalde lekkages worden gedicht. Het repareren van een dakgoot is natuurlijk sneller en goedkoper dan het compleet vervangen van een dakgoot. Maar als het aantal beschadigingen in de dakgoot te groot wordt dan is een dakgoot echt aan vervaning toe. Dit geldt ook als het al meerdere reparaties hebben plaatsgevonden zonder goed resultaat. Het vervangen van een dakgoot is altijd de meest duurzame route! Wij bieden de keuze tussen een kunststoffen dakgoot en een zinken dakgoot. Afhankelijk van je woning en de huidige constructie adviseren wij welk materiaal de beste keuze is.

samsung s5 517

Het vervangen van een dakgoot in Rotterdam

 

Het vervangen van een dakgoot kun je het beste aan een vakman overlaten. Niet alleen moeten alle onderdelen lekdicht op elkaar worden aangesloten, ook speling moet ten allen tijden worden voorkomen. Als de dakgoot niet goed is geïnstalleerd dan zal hemelwater alsnog op de buitenmuur terechtkomen met alle gevolgen van dien. Onze vakmannen installeren je dakgoot snel en perfect, zodat je gegarandeerd bent van een jarenlang goed functionerende nieuwe dakgoot. Neem vandaag dus nog contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte voor het vervangen van je dakgoot.