Dakleer leggen 

Bij lekkage in je dak is vaak je dakbedekking beschadigt. Heb je last van scheuren of gaten in je dakbedekking? Of ben je van plan je huis uit te breiden en wil je het dak hiervan met dakleer laten bedekken? Dan ben je bij VDP Dakbedekking aan het juiste adres! Wij staan in Zuid-Holland en Rotterdam bekend om onze dakbedekking diensten van hoge kwaliteit. Onze klanten zijn het er unaniem over eens: wij leveren de beste service. Dit kunnen wij doen door onze ruime ervaring met het repareren en vervangen van dakleer. Onze dakdekkers hebben vele projecten in Zuid Holland met goed gevolg uitgevoerd. Wij helpen je snel bij lekkages of verbouwingen. Iedereen verdient het om een goed en betrouwbaar dak boven zijn hoofd te hebben! Daarom werken wij met de beste materialen en geven wij altijd eerlijk advies. Onze prijzen zijn concurrerend en onze dienstverlening is snel.

vdp dakbedekking
samsung s5 417

Wanneer is dakleer te gebruiken? 

Platte daken zijn voor uitstek geschikt om met dakleer te laten bekleden. Dakleer is erg sterk en duurzaam. Het gaat jaren mee. Dakleer is weerbestendig en beschermt je huis tegen de elementen. Voor elk deel van je huis met een plat dak is dakleer dan ook een van de beste opties. Wij geven je hier graag meer informatie over, dus neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij sturen je ook graag een vrijblijvende prijsopgave voor jouw project. 

Waar is dakleer van gemaakt?

 

Wat is dakleer? Het is een materiaal wat wordt gemaakt van bitumen. Dit is een van de vele stoffen die van ruwe aardolie worden gemaakt. Bitumen komt in twee soorten voor: SBS gemodificeerd bitumen en APP. SBS bitumen is elastischer dan APP en het is ook beter bestendig tegen schadelijke UV straling. Op bijna alle platte daken in Nederland vind je dakleer van bitumen. Maar tegenwoordig is er ook een kunststof variant die terrein wint. Dit is EPDM. Wij vertellen je hier graag meer over, neem dus direct contact op voor al je vragen over dakleer.