Dakpannen leggen

Ieder dak moet op een bepaald moment gerenoveerd of gerepareerd worden. En in het geval van dakpannen kun je beter voorkomen dan genezen. Ben er dus op tijd bij! Wij zijn expert in het leggen van dakpannen in alle soorten en maten. Dakpannen leggen in Rotterdam doen wij met onze professionele dakdekkers, die je van het allerbeste advies voorzien. Dakpannen leggen in Zuid-Holland doen wij ook al vele jaren met vele tevreden klanten. Het proces van dakpannen leggen is niet eenvoudig. Ons team van dakdekkers doet dit echter netjes, snel en met een mooie strakke afwerking. Wij hebben een aantrekkelijke garantie en leveren hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Vraag nu directe vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een prijsopgave.

vdp dakbedekking

Wat voor soort dakpannen bestaan er?

De keuze voor type dakbedekking is tegenwoordig groot. Dakpannen blijven echter, zeker in Nederland, enorm populair. Ze komen dan ook in veel vormen, maten en kleuren voor. Daarom is er voor elk type woning wel een geschikte en aantrekkelijke dakpan beschikbaar. Dakpannen worden doorgaans gemaakt van drie soorten basismaterialen: beton, lei of klei. Dit laatste materiaal komt in vele kleursoorten voor. En klei gaat ook lang mee; tot wel 100 jaar! Een meer kosteneffici├źnte keuze zijn betonnen dakpannen. En met een leien dak geef je je huis een rustige en natuurlijke uitstraling.

Wanneer moet ik dakpannen vervangen?

Heb je lekkage in je huis? Dan is er een grote kans dat er dakpannen kapot zijn. Of het kan gebeuren dat ze niet meer op de juiste plaats liggen. Je dak is dan niet meer waterdicht, en dan ontstaat er dus lekkage. In dit geval is het vaak nodig dat enkele dakpannen vervangen moeten worden. Zijn al je dakpannen duidelijk door hun levensduur heen? Dan moet het hele dak vervangen worden.