VDP Dakbedekking | Epdm Dakdekker
15763
page-template-default,page,page-id-15763,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

EPDM dakbedekking

 

Voor dakbedekking zijn er verschillende opties zoals EPDM. Wij kunnen u als EPDM dakdekker goed de voordelen van deze duurzamen soort van dakbedekking uitleggen. EPDM is namelijk duurzaam synthetisch rubber waardoor u lang en zonder problemen kunt wonen onder een droog en duurzaam dak. EPDM wordt zonder brander aangebracht en gaat bijzonder lang mee. Bovendien is het goed voor het milieu, want het is 100% recyclebaar. Voor een platdak is EPDM in die zin een uitstekende dakbedekking en wij zijn hiervoor uw EPDM dakdekker.

EPDM staat voor Ethyleen, Propyleen en Di Monomeer. De voordelen van EDPM op een rij:

  • Elastisch en dus breed inzetbaar;
  • Bestendig tegen extreem koude en extreem warme temperaturen;
  • Lange levensduur;
  • Bestand tegen weersinvloeden;
  • Onderhoudsarm.

VDP Dakbedekking is dè EPDM specialist!

 

VDP Dakbedekking is veelal actief als all-round dakdekker waarbij wij vele panden van EPDM dakbedekking voorzien. Uiteraard verzorgen wij ons werk als EPDM dakdekkers met de nodige vakmanschap en een scherp oog voor een kwalitatief goede aanbreng van de dakbedekking.

Naast dat wij voor nieuwe dakbedekkingen uw EPDM dakdekker zijn kan u natuurlijk ook altijd bij ons terecht als het gaat om een EPDM dak vernieuwen. Als EPDM dakdekkers hebben wij zeer veel ervaring in het aanleggen en door deze ervaring werken wij erg efficiënt en snel, wat voor u in de kosten scheelt. Wilt u graag inzicht in de EPDM dakbedekking prijs? Door een offerte op maat, kunnen wij u exact doorgeven wat uw kosten zullen zijn.

Om meer informatie in te winnen over ons werk als EPDM dakdekker kan u natuurlijk een kijkje op onze website nemen. Of neem contact met ons op, wij vertellen u vol trots waarom wij voor u de beste EPDM dakdekkers zijn. Gelijk inzicht op de kosten? Schroom niet om een offerte aan te vrage

Bitumen dak vervangen

Bitumen dak vervangenNaast ons werk als EPDM dakdekker werken wij ook veel als bitumen dakdekker. Bitumen is een zeer veelgebruikte dakbedekking en als deze aan vervanging toe is, dan kan u bij VDP Dakbedekking terecht voor goed advies op maat en natuurlijk het bitumen dak vervangen. Het grootste verschil met EPDM is dat bitumen niet elastisch is en EPDM wel. Het bitumen dak vervangen kan zowel op specifieke locaties op het dak alsook over het gehele dak.

Meer informatie? Wij helpen u graag verder!

 

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot een bitumen dak vervangen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen, maar ook kan u ons benaderen voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs om het bitumen dak te bekijken, u te adviseren en te informeren.

Op korte termijn uw bitumen dak vervangen en dit door VDP Dakbedekkin laten verzorgen, neem vandaag nog contact met ons op. Liever eerst telefonisch of per mail geïnformeerd worden over een bitumen dak vervangen of eventueel ons werk als EPDM dakdekker? Stuur ons een bericht of neem contact met ons op. Wij kijken uit naar uw telefoontje of bericht en zullen deze natuurlijk zo detailvol mogelijk beantwoorden, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Nieuws

 

onze daken zijn duurzaam in elk opzicht

 

Duurzaam in 2017,

veel mensen zijn er al mee bekend, het is de tijd van witt…

Lees meer

Meer nieuws

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met uw problemen rondom het dak. Na 17:00 zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.

Vdp dakbedekking
sasboutstraat 146
2614 CV Delft

Email:     info@vdpdakbedekking.nl

Telefoon:   +316-14177741

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

Bel ons +316-14177741