Rotterdam Lekkagedienst

Voor huurders en woningbezitters is lekkage ergenis nummer 1. Dit komt doordat de overlast erg vervelend is. Maar het is ook lastig om de bron van lekkage te vinden. Dit maakt het voorkomen van de lekkage moeilijk. En het repareren van de schade is vaak ook niet zo makkelijk. Wat moet je doen als je dakconstructie is gaan rotten bijvoorbeeld? Of als je archief nat is geworden en je al je belangrijke documenten weg moet gooien? Als de lekkage van je dak komt dan is het nog niet altijd duidelijk wat de reden is. Misschien is de dakbedekking beschadigt geraakt? Of is er een probleem met je dakgoot? Schakel de lekkage dienst in van VDP Dakbedekking en we komen direct langs om het probleem op te sporen én te verhelpen. Als schade te groot is voor directe reparatie dan voeren wij eerst een noodreparatie uit. Hierdoor stopt de lekkage. We komen dan zo snel mogelijk terug om de volledige reparatie uit te voeren.

vdp dakbedekking

Waarom ontstaat lekkage op het dak?

Er zijn verschillende redenen waarom lekkage op het dak kan ontstaan. Bij een hoosbui kan er water onder de dakpannen terechtkomen. Dit druppelt vervolgens langs het houtwerk de woning in. Het kan ook gebeuren dat takken tijdens een storm op het dak terecht komen. Wat de oorzaak ook is, met onze lekkagedienst in Zuid Holland sporen wij de bron op!

Wij adviseren om de dakbedekking ieder jaar te laten controleren door vakmensen. Die kunnen je dan precies vertellen of er kans is op lekkage. VDP Dakbedekking stuurt professionele en ervaren dakdekkers bij je langs om je dak te controleren en te repareren. Met onze lekkagedienst sta je nooit meer voor verrassingen en ben je gegarandeerd van een droog dak! Bel ons nu en hoor hoe je van onze lekkagedienst gebruik kan maken!