[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_text_separator title=”Roofflex dakbedekking” border=”no”][vc_empty_space][vc_column_text]

Roofflex dakbedekking in Rotterdam

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Wij installeren het Roofflex dakbedekkingssysteem op daken in Zuid Holland. Met dit systeem wordt een plat of licht hellend dak omgevormd tot een passief klimaatbeheersingssysteem. Met een Roofflex dakbedekking gaat het comfort in je woning of bedrijfspand aanzienlijk omhoog. Dit komt door de buffer die op het dak wordt aangebracht. Dit voorkomt temperatuurschommelingen. In de winter wordt het gebouw langer warm gehouden, en in de zomer blijft je pand heerlijk koel. Het is niet moeilijk voor te stellen wat dit passieve systeem doet voor je energiekosten: die gaan aanzienlijk omlaag.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Wij verzorgen je dak inspectie

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Het Roofflex daksysteem bestaat uit speciale witte cassettes die op de originele dakbedekking worden geplaatst. Wij kunnen de installatie snel en efficiënt voor jouw uitvoeren. Als je van plan bent je dak compleet te laten vernieuwen, dan is het de moeite waard om een Roofflex dak te overwegen. De dakbedekking beschermt je dak tegen UV-straling en temperatuurschommelingen. Hierdoor zal je dak veel langer mee gaan. Volgens de laatste testresultaten gaat een nieuw dak met Roofflex tot 25 jaar langer mee dan hetzelfde nieuwe dak zonder Roofflex systeem! Kortom, het Roofflex daksysteem is de investering zeker waard.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15536″ img_size=”300×300″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15535″ img_size=”300×300″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

De voordelen van Roofflex dakbedekking in Rotterdam

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Met een Roofflex dak verkrijg je vele voordelen. Wij hebben ze op een rij gezet:

  • Het systeem voorkomt in hoge mate dat warmte vanaf het dak het pand in komt. Ook helpt het met de geleidelijke afvoer van warmte uit je woning.
  • Het systeem bevordert de efficiëntie en levensduur van zonne-energiepanelen.
  • Ondernemers die Roofflex installeren mogen 55,5% van de aanschafkosten aftrekken van de fiscale winst.
  • Je dakbedekking kan tot 2 keer langer meegaan met een Roofflex laag.
  • Er heerst een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.
  • Roofflex is onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.

Geinteresseerd in dit superieure systeem? Neem contact met ons op en we vertellen alles over de mogelijkheden van Roofflex op jouw dak. Je kunt ook direct een offerte aanvragen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]