Welkom bij VDP Dakbedekking

VDP Dakbedekking staat al vele jaren klaar voor uw dak onderhoud, dak inspectie, dakbedekking en dak reiniging. Met ons professionele team klaren wij iedere klus snel en met een perfect resultaat. Jaren van ervaring, trainingen en tevreden klanten heeft ons geleerd dat dakbedekking een kunst is waar wij extreem goed in zijn.

VDP Dakbedekking is succesvol in haar werkzaamheden onder de bezielende leiding van Vinnie van de Peppel. Vinnie raakte 10 jaar geleden betrokken bij dakrenovatieprojecten. Sindsdien is hij gepassioneerd over alles wat met daken te maken heeft. “Iedereen verdient een kwalitatief mooi dak boven het hoofd” aldus Vinnie.

VPD Dakbedekking is expert op het gebied van alle daken. Daken maken of herstellen, wij doen dit altijd met plezier. Ons doel is om ons team en VDP Dakbedekking door te laten groeien zodat wij nog meer klanten kunnen helpen met het repareren of bouwen van hun daken. Wij blijven onszelf en het bedrijf innoveren. Daardoor kunnen wij iedere keer nieuwe mogelijkheden voor jou, onze klant, bieden. En uiteraard staat kwaliteit en een verantwoorde uitvoer hierbij altijd voorop!

vdp dakbedekking
Beste dakdekker van Nederland

Kwaliteit en Veiligheid voorop

VDP Dakbedekking streeft in ieder project naar de hoogste kwaliteit. Daarnaast is de veiligheid van ons team ook altijd belangrijk. Bij het werken op hoogtes hebben we immers te maken met een zeker risico. Daarom maken wij bij al onze werkzaamheden gebruik van de best geteste veiligheidssystemen. Al ons materiaal voldoet aan de laatste wetgeving en wordt continu gecheckt op de nodige certificering.

Het belang van regelmatig dak onderhoud

VDP Dakbedekking weet alles over daken. Wij kunnen mensen dan ook niet genoeg op het hart drukken dat het regelmatig plegen van dak onderhoud extreem belangrijk is. Veel acute problemen die wij op komen lossen zijn vaak het resultaat van verwaarlozing. En dat terwijl schade aan het dak wat in een vroeg stadium wordt ontdekt vaak snel en voor een lage prijs gerepareerd kan worden. Wacht je te lang hiermee, dan is de kans op ernstige lekkage groot. Door je dak geregeld te laten inspecteren en eventueel repareren voorkom je grote schade en kostbare problemen als gevolg van bijvoorbeeld lekkage. Wist je dat veel dakproblemen beginnen als een onzichtbare (voor de leek) schade? Wij weten waar we naar opzoek zijn, terwijl je zelf misschien wel denkt dat er niets met je dak aan de hand is. Daarom: zet ons in voor je regelmatige dak onderhoud en slaap voortaan gerust onder een stevig en waterdicht dak!

Eerste hulp bij lekkage

Lekkage is een vervelend probleem wat in elk type woning of gebouw voorkomt. De overlast kan klein zijn (een plas water op de vloer) tot zeer ernstig (rottende muren, vernietigde persoonlijke spullen, schimmelvorming etc.). Bij een lekkage zijn twee zaken extreem belangrijk:

1- Het direct stoppen van het binnendringende water

2- Het vinden van de bron van de lekkage en deze verhelpen.

Beide acties zijn niet eenvoudig. VDP Dakbedekking beschikt echter over de expertise en de ervaring om zowel een lekkage zo snel mogelijk te stoppen als het voorgoed verhelpen van de bron van het kwaad. Dit is de lekkagedienst van VDP Dakbedekking. Als je je hiervoor inschrijft dan ben je verzekerd van Eerste Hulp bij Lekkageproblemen. Wij gaan pas weer weg als U er weer droog bij zit!

Lees meer over al onze services en dienstverlening op onze dienstenpagina.