Zinken daken Rotterdam

Zinken daken zijn de duurzame oplossingen van de dakwereld. Toegegeven, het is wat kostbaarder dan bijvoorbeeld dakpannen of een betonnen dak. Maar een zinken dak is sterk, bestand tegen alle Nederlandse weersomstandigheden en heeft een lange levensduur. En na gebruik is het eenvoudig herbruikbaar voor andere doeleinden. Ben je aan het overwegen om een nieuw dak te (laten) installeren, dan is een zinken dak dus het overwegen waard. Onze dakdekkers hebben hier veel ervaring mee in Rotterdam en omstreken. Neem contact met ons op voor vragen voor het laten installeren van een zinken dak in Zuid-Holland

dakdekker rotterdam
dakgoten Rotterdam

Een zinken dak professioneel laten installeren

Het installeren van een zinken dak dient professioneel en deskundig aangepakt te worden. Als dit op de juiste manier gebeurt dan heeft een zinken dak hierna weinig onderhoud nodig. Omdat het zink stijver wordt na verloop van tijd, wordt het ook steviger met de jaren! Onze dakdekkers en specialisten installeren het zinken dak op een grondige manier. Het is essentieel dat het zinken dat naadloos aansluit op de complete dakconstructie. Dit om te voorkomen dat het dak later voor lekkages zal zorgen. Een van de belangrijkste functies van een zinken dak is immers het droog houden van je huis! Ook helpt een zinken dak met de isolatie van je woning.

Ons team staat voor je klaar om alles te vertellen over zinken daken en hoe we deze op jouw huis kunnen toepassen. Deze duurzame oplossing vraagt dan wel om een wat hogere investering, na verloop van tijd wordt deze terugbetaald in de vorm van lage onderhoudskosten.

Laat je het zinken dak door ons installeren? Dan ben je gegarandeerd van een installatie van hoge kwaliteit. Want je wilt niet in de toekomst voor onaangename verrassingen komen te staan. Neem vandaag nog contact met ons op voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte.

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met uw problemen rondom het dak. Na 17:00 zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.

Vdp dakbedekking
sasboutstraat 146
2614 CV Delft

Email:     info@vdpdakbedekking.nl

Telefoon:   +316-14177741

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

Belons +316-14177741