Zinken dakgoot vervangen

Je zinken dakgoot laten vervangen in Rotterdam

Als je zinken dakgoot beschadigd is dan moet deze direct gerepareerd worden. In veel gevallen is het echter beter om deze compleet te laten vervangen. Een kapotte en lekkende dakgoot is vaak de oorzaak van ernstige waterschade aan je huis. Als de dakgoot niet goed functioneert, zal regenwater via de buitenmuren langs je huis naar beneden stromen. Omdat de buitenmuur het water deels absorbeert, komt dit uiteindelijk aan de binnenkant van je woning terecht. Met schimmel en vocht schade als gevolg. Erg ongezond en bovendien een gevaar voor de integriteit van je woning. Dit is gelukkig prima te voorkomen! Wij vervangen je zinken dakgoot in Rotterdam snel en professioneel. Dit is immers niet een doe-het-zelf klus. Onze dakdekkers zijn opgeleid om zinken dakgoten te repareren en te vervangen. Ze komen altijd met de beste oplossing en geven ook advies.

Wanneer je zinken dakgoot repareren of vervangen?

Zoals eerder genoemd kan reparatie van een beschadigde zinken dakgoot in sommige gevallen genoeg zijn. Kleinere beschadigingen repareren wij door een EPDM mat te plaatsen in de dakgoot. Zijn er echter grotere delen kapot dan adviseren wij de dakgoot compleet te vervangen. Ook als er al eerder reparaties zijn uitgevoerd en de dakgoot lekt nog steeds, dan bevelen wij een compleet nieuwe dakgoot aan. Wij laten uiteraard de keuze altijd aan de klant over. Onze ervaring is echter dat bij reparatie in veel gevallen na korte tijd alsnog een vervanging wordt aangevraagd.

20160125_13463

Wij helpen je zinken dakgoot te vervangen

Gelukkig hoef je niet zelf je zinken dakgoot te vervangen. Onze dakdekkers zijn vakmannen met jarenlange ervaring. Voor hen is een zinken dakgoot vervangen een standaard project. Wij kijken samen met jou wat de status is van je dakgoot en hoe we de reparatie of vervanging het beste aan kunnen pakken. Vervolgens geven we een vrijblijvend advies en een prijsopgave. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het laten vervangen van je zinken dakgoot in Zuid Holland!