Dak vervangen

Het repareren van een zinken dakgoot in Rotterdam

Beschadigingen aan dakgoten kunnen een groot risico vormen. Dit wordt helaas nog door te weinig mensen onderkend. Door een slecht werkende dakgoot is het heel goed mogelijk dat er schimmelvorming in je huis ontstaat. Dit kan tot zeer ongezonde situaties leiden. Het is dus essentieel dat schade aan de zinken dakgoot wordt voorkomen. En als er toch een deel van de dakgoot kapot is, moet dit zo snel mogelijk gerepareerd worden. Het beste is om regelmatig de dakgoot te controleren en indien nodig te laten repareren. Hierdoor worden kleine beschadigingen vroeg opgemerkt. Deze kunnen dan voor een scherpe prijs worden gemaakt. Wacht je te lang, dan wordt de reparatie vele malen duurder. Wil je je zinken dakgoot in Rotterdam laten controleren op schade? Of heb je een kapotte zinken dakgoot en zoek je naar een betrouwbaar bedrijf om de reparatie uit te voeren? Neem dan direct contact met ons op zodat ons team van ervaren dakdekkers je zo snel mogelijk kunnen komen helpen.

Het repareren van een kapotte dakgoot

Het is afhankelijk van het type dakgoot en de schade wat voor reparatie wij zullen toepassen. Een methode die wij vaak succesvol gebruiken is het plaatsen van een EPDM mat. Deze mat wordt met een professioneel lijm op de bodem van de kapotte dakgoot geplaatst. Als EPDM matten niet afdoende zijn voor het type schade of dakgoot, dan plaatsen we meestal nieuwe stukken zink. Dit is vooral van toepassing als de schade groter is. Wij bevestigen de nieuwe zinken onderdelen met een montagekit.

dakgoten Rotterdam
zinkwerk rotterdam

Wanneer een dakgoot compleet vervangen?

Het herstellen van een kapotte zinken dakgoot is niet altijd mogelijk. Als de schade echt te groot is, of als er al enkele reparaties hebben plaatsgevonden dan is het beter om de zinken dakgoot te laten vervangen. Dit is vaak ook een veel duurzamere oplossing! Welke keuze je ook maakt, met ons team van ervaren dakdekkers heb je altijd vakmannen aan je dak in Rotterdam werken. Neem contact met ons op voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte voor het repareren of vervangen van je zinken dakgoot.