Zonnepanelen als dakbedekking

Zonnepanelen als dakbedekking in Rotterdam

Een nieuwe ontwikkeling omtrent dakbedekking en duurzame energie is het plaatsen van zonnepanelen als dakbedekking. Wij plaatsen deze in-roof zonnepanelen op jouw dak in Rotterdam. Er zijn twee manieren om zonnepanelen op een dak te bevestigen. De gangbare methode is het plaatsen van de panelen met een onderconstructie op een schuin dak. De meestal zwarte zonnepanelen steken uiteraard af tegen het dak. Dit zijn voor schuine daken in de meeste gevallen dakpannen. Recent is er een innovatie op de markt gekomen die het mogelijk maakt om zonnepanelen op een meer esthetische manier op het dak te plaatsen. Dit zijn Building Integrated Photovoltaic Panels (BIPV). Deze panelen vervangen de traditionele dakbedekking. Dus in plaats van dakpannen heb je zonnepanelen als dakbedekking!

Het installeren van zonnepanelen op je dak in Zuid Holland

Als je een dakrenovatie wilt laten uitvoeren dan kun je kiezen om direct zonnepanelen te laten plaatsen. Door te kiezen voor BIPVS bespaar je dan op zowel de nieuwe dakbedekking als de onderconstructie die voorheen nodig was voor reguliere zonnepanelen. Je kunt kiezen om je gehele dak met zonnepanelen te bedekken. Maar je kunt ook een dakdeel laten ombouwen tot zonnepaneel. Hierdoor wordt de traditionele uitstraling en belijning van de omringende dakpannen behouden. BIPV’s zien er niet alleen erg strak uit, ze zijn ook nog eens volledig waterdicht. Je hebt dus een volwaardige dakbedekking. Die je op termijn nog geld gaat opleveren ook! Terwijl je een bijdrage doet aan het milieu.

20160125_13463

Wanneer is een zonnepaneel als dakbedekking geschikt?

Wij kunnen je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor de installatie van zonnepanelen op je dak. Mocht je een dakrenovatie willen laten uitvoeren, dan is het plaatsen van zonnepanelen zeker de moeite waard. Het is een significante investering natuurlijk, maar na verloop van tijd betaalt deze zich vanzelf terug. Met zonnepanelen wek je immers je eigen elektriciteit op. We kunnen je hier alles over vertellen en helpen met het maken van een berekening. Neem vandaag contact met ons op en laat je overtuigen om ook zonnepanelen als dakbedekking te laten installeren!

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen met uw problemen rondom het dak. Na 17:00 zijn wij alleen bereikbaar voor noodgevallen.

Vdp dakbedekking
sasboutstraat 146
2614 CV Delft

Email:     info@vdpdakbedekking.nl

Telefoon:   +316-14177741

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

Belons +316-14177741